Over ons

Het Omgangshuis Arnhem van Tugra is een dynamische en kleurrijke zorgorganisatie. Vanuit ons kantoor in Arnhem leveren wij zorg door heel Gelderland. De cliënt komt bij ons op de eerste plaats. Een gedeelde eerste plaats met onze medewerkers. Wij gaan er namelijk vanuit dat als wij goed voor onze medewerkers zorgen zij dat ook weer goed voor onze cliënten doen!

Tugra Zorg & Welzijn is opgericht door Fadime Kumas. (Mantel)zorgen zit Fadime in het bloed. Na een ernstig auto ongeluk draaien de rollen echter om en ervaart Fadime hoe het is om zorgontvanger te zijn. Als ervaringsdeskundige start Fadime in 2008 met Tugra Thuiszorg. Op dat moment is Tugra de 2e zorgorganisatie in Arnhem die kleurrijk is opgezet. Gestart als een thuiszorgorganisatie ontwikkelde de zorgverlening zich echter al spoedig naar een breder dienstenpakket. Om duidelijk aan de buitenwereld te laten zien dat Tugra meer is dan een thuiszorgorganisatie verandert op 1 april 2013 de naam in Tugra Zorg & Welzijn. Op 4 November 2016 is het Omgangshuis Arnhem door Tugra gestart.

Het Omgangshuis Arnhem werkt kleinschalig. Dit betekent dat u bij ons geen nummer bent en wij u persoonlijke aandacht kunnen blijven geven. Bovendien krijgt u hierdoor zoveel mogelijk dezelfde zorgverlener in huis.

Respect en harmonie zijn twee belangrijke kernwaarden. Respect naar onze cliënten en medewerkers én naar samenwerkingspartners. Het zien en erkennen van elkaars kwaliteiten en expertises is essentieel voor een vlot verlopend zorgverleningsproces.

Bij het Omgangshuis Arnhem werken zorgverleners van verschillende afkomst en deskundigheid. Naast de Nederlandse taal beheersen de meesten van hen ook het Turks of Arabisch. Met onze kleurrijke en professionele medewerkers, bij wie ‘zorgen voor’ in de genen zit, garanderen wij kwaliteit en continuïteit van zorg.